fbpx
Suri Medical black

Gyermekgyógyászat

Gyermekgyógyászati szakrendelésünkön 0-18 éves korig várjuk pácienseinket általános gyermek-belgyógyászati panaszokkal!

DR. GYARMATI ÉVA

CSECSEMŐ ÉS GYERMEKGYÓGYÁSZ SZAKORVOS

Orvosi diplomámat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem 2014-ben, ezt követően szakképzésemet a Siófoki Kórház és Rendelőintézet, majd a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet falai közt folytattam. Munkám során számos gyermekgyógyászati szakterületbe sikerült betekintést nyernem, az eltelt évek alatt egyre inkább körvonalazódott bennem, hogy az újszülött és koraszülött gyógyászat áll legközelebb a szívemhez. 2018-ban a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Szülészeti és Nőgyógyászati osztályának Újszülött és Koraszülött részlegén kezdtem dolgozni.
2020-ban sikeres gyermekgyógyászat szakvizsgát tettem a Pécsi Tudományegyetemen.

Mindig fontos volt számomra a szakmai fejlődés, a naprakész információk, legújabb szakmai irányelvek ismerete. Munkámat a bizonyítékokon alapuló orvoslás szerint igyekszem végezni.
Egy jó orvos-beteg kapcsolatban elengedhetetlennek tartom a megfelelő kommunikációt, kölcsönös bizalmi kapcsolat kialakulását és a gyermekbarát hozzáállást. Igyekszem a szülőket olyan ismeretekkel ellátni, melyek a mindennapokban is segítségükre lehetnek.

Kislányom születése óta a szülői oldalt is megtapasztalva még fontosabbnak tartom ezeket.

Rendelésemen általános gyermekgyógyászati panaszokkal fogadok betegeket 0-18 éves korig. Emellett alapszintű csecsemő újraélesztés oktatásra várom a leendő, vagy már gyakorló szülőket.

Sok szeretettel várom csecsemő és gyermekgyógyászati rendelésemen Önöket a Suri Fogtündér és Medical Orvosi Központban!

Dr. Gyarmati Éva

Suri Medical black

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

CÍM

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

BEJELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.