fbpx
Suri Medical black

CTG

GYÜRE GRÉTA

SZÜLÉSZNŐ, ASSZISZTENS

Kedves Pácienseink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy rendelőnkben a szülészeti-nőgyógyászati ellátás keretein belül várandós pácienseink számára mostantól CTG (NST) vizsgálat is elérhető. 

A várandósság vége felé közeledve a magzati jólét monitorozására, a várandós által megfigyelt magzatmozgások gyakorisága és rendszeressége mellett, a CTG a használható módszer. A CTG vizsgálat során a magzati szívhang alapfrekvenciáját és mintázatát kiértékelve tájékozódhatunk a magzat méhen belüli jólétéről. 

A vizsgálat – a várandósgondozási protokollnak megfelelően – minden 36. hetét betöltött várandós páciens számára elérhető, függetlenül attól, hogy várandósságát a rendelőnk orvosa gondozta vagy sem.

Amennyiben várandósságát idáig nem rendelőnkben gondoztuk, kérjük azt időpontfoglalásnál jelezze, mert ebben az esetben a rendelőben történő első megjelenés alkalmával egy várandósgondozási vizit keretein belül szülész-nőgyógyász orvosunk átnézi az Ön leleteit, felteszi vonatkozó kérdéseit, és természetesen az Ön kérdéseire is készséggel válaszol majd.

A CTG vizsgálat ára: 6.000.-

Amennyiben szükséges, várandósgondozási vizit: 22.000.-

Bővebb információt kérjen pácienskoordinátorainktól a +3630 1630 000 telefonszámon vagy e-mailen a bejelentkezes@surimedical.hu címen!

Szeretettel várjuk Rendelőnkben! 

 

Suri Fogtündér és Medical csapata

 

Suri Medical black

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

CÍM

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

BEJELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.