fbpx
Suri Medical black

Szülészet-nőgyógyászat

Rendelőnkben Klinikai háttérrel rendelkező orvosaink várják női pácienseinket, nőgyógyászati vizsgálat, éves komplex rákszűrés, fogamzásgátlási vagy éppen családtervezési konzultáció, valamint várandósgondozás céljából. Az új, ergonomikus rendelőhelyiség kialakításával, és a kiváló minőségű képet biztosító SAMSUNG HS50 ultrahangkészülék beszerzésével megalapoztuk a betegellátás, és a korrekt diagnosztika lehetőségét. A nőgyógyászati és szülészeti tevékenység során elvégzett mikrobiológiai és laboratóriumi vizsgálatok magas színvonalú munkát biztosító külső laboratóriumokban történnek, és rendszerint záros határidőn belül eredményt adunk.

DR. KOMORÓCZY BALÁZS

SZÜLÉSZET-NŐGYÓGYÁSZAT
Suri Medical Orvosszakmai Vezető

Orvosi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán végeztem ’cum laude’ minősítéssel. Diplomám megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Szülészeti Nőgyógyászati Klinikáján dolgozok. Jelenleg a Klinikai munka mellett, munkaidőm felét kutatással, tudományos munkavégzéssel töltöm.

Apai részről már-már hagyományként nevel családunk orvosokat, ugyanis apai nagyapám és gyermekei közül öt, unokái közül – velem együtt – három végzett orvosként. Akármelyikükre is gondolok, úgy hiszem az orvostudomány iránti alázat és a páciensek iránti elkötelezettség jellemzi munkájukat. Visszajelzések alapján ebből én is örököltem. A betegellátás és az egészségügy iránti korai érdeklődésemből kifolyólag, orvosi tanulmányaim előtt és alatt a sürgősségi szegmensben dolgoztam mentő- és sürgősségi ápolóként. Az ott nyert manuális, szakmai és kommunikációs tapasztalat lehetővé tette, hogy az egyetemen szerzett tudás jó táptalajba gyökerezzen és a szülészeti-nőgyógyászati gyakorlatban is hasznosítható gyümölcsöket teremjen.

Kiemelt területként kezelem a várandósok gondozását. A terhesség kilenc hónapja egy éppen megalapuló vagy bővülő család számára kivételes és visszaadhatatlan időszak, ezért munkám során mindig odafigyelek, hogy pácienseim a lehető legjobb, naprakész ellátásban részesüljenek. Természetesen, emellett a nőgyógyászati kórképek korrekt diagnosztikája, konzervatív és operatív ellátása is alapvető számomra.

Amikor épp nem orvos, akkor egy szerető feleség férje, és két fantasztikus gyermek édesapja vagyok.

Dr. Komoróczy Balázs

https://www.drkomoroczybalazs.com/

 

DR. HAMAR BALÁZS

SZÜLÉSZET-NŐGYÓGYÁSZAT

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem. Az egyetemen meghatározó élményként hatott a szülészet, ahol édesanyák újszülöttjeiknek adtak világot. Már akkor motiváló gondolat volt, hogy milyen szép cél ezt a kilenc hónapot végig kísérni, amely végén egy új élet veszi kezdetét. Természetesen a szülészet-nőgyógyászat ennél messze menőbben túlmutat, hiszen a szakterület lényege a női egészség megtartása, és az elváltozások megszüntetése. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Szülészeti-Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom, ahol a legmodernebb eljárásoknak köszönhetően szakmai rálátásom folyamatosan bővül. Orvosi meggyőződésem, hogy a segítő szándék mellett szükség van a tudományos ismeretek átfogó megértéséhez, mely elengedhetetlen a korszerű és személyre szabott gyógyításhoz. A mindennapi gyakorlatban nagyon fontosnak tartom a megfelelő nyitott kommunikációt, melynek lényege a kölcsönös megértés a páciensekkel.

Tevékenységem során az alábbi területekre fordítok kiemelt hangsúlyt:

-Menstruációs vérzészavarok, fájdalmas menstruáció
-Kismedencei szervek elváltozásai: myomák, petefészek cysták
-Hüvelyfertőzések
-Fogamzásgátlás
-Teljeskörű várandósgondozás
-Laparoscopos műtéti technikák

A munkám során nincs nagyobb öröm egy új magzat világra segítése mellett, mint amikor a páciens kontroll vizsgálatán meggyőződhetek a terápia sikerességében.

Sok szeretettel várom a Suri Fogtündér és Medical Orvosi Központban!

Dr. Hamar Balázs

Suri Medical black

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

CÍM

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

BEJELENTKEZÉS

+36 30 1630 000
+36 24 260 260
+36 1 886 6900
bejelentkezes@surimedical.hu

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.

Kedves Pácienseink!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy rendelőnkben néhány tételt érintő áremelés lesz február 1-től.

A mindennapjainkban érezhető általános infláció, a fogyóeszköz- és a rezsiköltségek emelkedése mellett szeretnénk lépést tartani a folyamatosan emelkedő bérigényekkel, hogy ezzel megtarthassuk jól képzett és megbízható munkatársainkat és továbbra is minőségi kiszolgálásban tudjuk Önöket részesíteni!

Köszönjük megértésüket!

Tisztelettel,

Suri Fogtündér és Medical Orvosi Központ