fbpx
Suri Medical black

SURI Hűségprogram

Kedves Pácienseink!

Kezeléseinket visszatérően igénybe vevő pácienseink a Suri Fogtündér és Medical Orvosi Központ legnagyobb értékei. Szeretnénk, ha ezt a megbecsülést Önök is folyamatosan érzékelnék. Szakmailag biztonságban érezhetik magukat nálunk és azon fáradozunk, hogy megérkezésük pillanatától kezdve kellemesen is érezzék magukat. A halk zene, munkatársaink kedvessége, mosolya is mind hozzájárulnak ahhoz, hogy legtöbb páciensünk úgy érezze: jó nálunk lenni. Bevezetett, új hűségkártya programunk azt célozza, hogy ez a kellemes érzés ne kopjon meg, ellenkezőleg mindig újabb és újabb elemekkel gyarapodjon. Figyelmességekkel, apró meglepetésekkel és előnyökkel szeretnénk még emlékezetesebbé tenni a nálunk eltöltött időt!

Mi a hűségprogram?

A Suri Fogtündér és Medical Orvosi Központ létrehozta a SURI KÁRTYÁT, mely hűségprogrammal háláljuk meg visszatérő pácienseink bizalmát. A SURI KÁRTYA emelkedő értékű kedvezményekre, különleges szolgáltatások igénybevételére jogosítják tulajdonosukat. A sorszámozott, névre szóló kártyát személyesen, míg ajánlatainkat e-mailben kapják meg pácienseink. Kedvezményeinkről, akcióinkról és kezeléseik után járó kuponjainkról is ezúton kaphatnak személyre szóló tájékoztatást. A kártya másra át nem ruházható. A megfelelő kedvezményt a kezelés díjának kiegyenlítésekor, a kártya bemutatásával veheti igénybe. Minden kezelés díjának kiegyenlítése regisztrálásra kerül. A kedvezmény mértéke mindig az aktuálisan érvényes pontjaival nő. Az adott kezelés kapcsán feltöltött pontjai beszámítását a következő kezelésnél érvényesítheti.

 

Minden kiadott kártya öt évig érvényes, azonban minden kezelést követően automatikusan újabb egy évvel meghosszabbodik ennek lejárta.

 

Szeretettel várjuk rendelőnkben és reméljük örömüket lelik a SURI KÁRTYA adta lehetőségekben!

 

További részletekért keressenek minket bizalommal!

Suri Fogtündér és Medical Orvosi Központ

 

Suri Medical black

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

CÍM

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

BEJELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.