fbpx
Suri Medical black

Dr. Tinku Dóra

Dr. Tinku Dóra

Fül-Orr Gégész szakorvos, Gyermek Fül-Orr-Gégész szakorvos, Audiológus szakorvos, Szomnológiában (Alvásdiagnosztikában) jártas

Diplomámat 2007-ben Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem. 2012-ben Fül-Orr-Gégegyógyászatból, 2015-ben Csecsemő- és Gyermek Fül-Orr-Gégegyógyászatból szereztem szakvizsgát. 2023-ban Audiológia szakvizsgát tettem.

Képzésem részeként 2010-ben egy év gyakorlatot töltöttem a Lund-Malmöi Egyetemi Klinika Fül-Orr-Gégészeti és Audiológiai Osztályán Svédországban.

2008-2017 között a Heim Pál Gyermekkórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályán dolgozhattam, majd 2021-2023 között a Semmelweis Egyetem Gyermekklinika Arcrekonstrukciós Centrumában dolgoztam Csecsemő- és Gyermek Fül-Orr-Gégészként.

A Heim Pál Gyermekkórház Alváslaborjának munkatársaként 2008-ban kezdtem foglalkozni alvásdiagnosztikával, Szomnológiai képzésemet 2018-ban az MH Egészségügyi Központ Alvásdiagnosztikai és Terápiás Laborjában folytattam.

A Csecsemő- és Gyermek Fül-Orr-Gégészeti ellátáson kívül érdeklődési területeim közé tartozik a Fej-Nyaki régió fejlődési rendellenességeivel született gyermekek komplex kivizsgálása és kezelése, a légzésfüggő alvászavarok kivizsgálása és terápiája és a gyermekkori hallászavarok diagnosztikája.

Sok szeretettel várom már újszülött kortól meglévő és leendő pácienseimet a Suri Fogtündér és Medical Orvosi Központban!

Dr. Tinku Dóra

Szakterületek

Galéria

Suri Medical black

Foglaljon időpontot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

CÍM

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

BEJELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.