fbpx
Suri Medical black

Oroszi-Kiss Tünde

OROSZI-KISS TÜNDE

tanácsadó szakpszichológus, képzésben lévő pár-és családterapeuta

Pszichológusi diplomámat 2008-ban szereztem a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karán. Munkásságomat iskolapszichológusként kezdtem, majd több év szünet után, melyet a kisgyermekeimmel töltöttem itthon, a Pedagógia Szakszolgálatnál helyezkedtem el 2015-ben. Hogy szakmai tudásomat bővítsem, 2018-ban tanácsadó szakpszichológusként diplomáztam az ELTE Pedagógiai-és Pszichológiai Karán. 2020 óta pár-és családterapeuta jelölt is vagyok, melynek egyik oka, hogy számtalanszor tapasztalom, hogy olyan traumák, életesemények, környezeti hatások érik a családokat, melyek a gyermekek pszichés jóllétére is kihatnak. Náluk, mint a család legkisebb és legérzékenyebb tagjainál, különböző testi, lelki, viselkedésbeli tünetekben jelentkezhetnek ezek a hatások. Ilyen esetben nem elég azonban csak a gyermeket támogatni és segíteni, hanem az egész családdal közösen kell keresnünk a megoldást. Ugyanakkor nemcsak gyermekként, hanem felnőttként is szembesülhetünk olyan nehézségekkel, melyekkel úgy érezzük, nem tudunk megbirkózni, egyedül nem találjuk az utat, merre induljunk. Ilyenkor a pszichológiai konzultáció lehetőség arra, hogy szakemberként támogassam a klienseket, hogy a belső erőforrásaik mozgósításával, megküzdő képességük és érzelmi intelligenciájuk fejlesztésével leküzdjék személyes kihívásaikat és elérjék kitűzött céljaikat.

 
Forduljanak hozzám bizalommal, ha
– a gyermekneveléssel kapcsolatban kétségek vagy bizonytalanságok merültek fel.
– kiskamaszok és serdülők esetén beilleszkedési, önértékelési, magatartási nehézségek tapasztalhatók.
– felnőttként életvezetési nehézségekbe ütközött akár a család, a párkapcsolat vagy a karrier területén.
– ha újra- és újra ugyanazokba az akadályokba ütközik, és szeretné megérteni miért, szeretné fejleszteni az önismeretét.
– feszültségkezelés terén vannak nehézségei
– nehéz életesemények feldolgozásában van szükséges segítségre


Sok szeretettel várom 10 éves kortól a kiskamaszokat, serdülőket, felnőtteket a Suri Fogtündér és Medical Orvosi Központban.


Oroszi-Kiss Tünde

Suri Medical black

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

CÍM

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

BEJELENTKEZÉS

+36 30 1630 000
+36 24 260 260
+36 1 886 6900
bejelentkezes@surimedical.hu

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.

Kedves Pácienseink!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy rendelőnkben néhány tételt érintő áremelés lesz február 1-től.

A mindennapjainkban érezhető általános infláció, a fogyóeszköz- és a rezsiköltségek emelkedése mellett szeretnénk lépést tartani a folyamatosan emelkedő bérigényekkel, hogy ezzel megtarthassuk jól képzett és megbízható munkatársainkat és továbbra is minőségi kiszolgálásban tudjuk Önöket részesíteni!

Köszönjük megértésüket!

Tisztelettel,

Suri Fogtündér és Medical Orvosi Központ