fbpx
Suri Medical black

Koszta Ágnes

KOSZTA ÁGNES

DIETETIKUS

Diplomámat 2011-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Ezt követően a Sportkórházban helyezkedtem el. Itt az elmélet mellett alaposabb gyakorlati tudásra tehettem szert a számomra egyik legkedvesebb területen, a sporttáplálkozás témakörében. Több olimpiai ciklusban is részt vehettem az élsportolók felkészítésében és kivizsgálásában.

2018-tól egyéni vállalkozóként, magánpraxisban folytatom a dietetikai munkát.

A sporttáplálkozás terén szerzett gyakorlati tudásomnak köszönhetően óraadó tanár vagyok a Semmelweis Egyetem Dietetikus Bsc. képzésében a sporttáplálkozás témájában, valamint a Táplálkozástudomány Msc. képzésben ugyanezen témában. Több válogatottal és egyesülettel dolgozom együtt jelenleg is a sportolók egészségéért és teljesítményük javításért.

Kiemelt szakterületeim a sporttáplálkozás mellett a testsúlycsökkentés és a szénhidrát-anyagcserezavarok (diabetes, gestatios diabetes, inzulin-rezisztencia) étrendi kezelése, valamint az ételallergiák, -intoleranciák diétája.

Társszerzője vagyok egy szakácskönyvnek, címe: 160 grammos szénhidrátdiéta – Az életmódkönyv, mely elsősorban az inzulin-rezisztenciával, diabetessel élők számára nyújt tanácsokat, ötleteket és recepteket, ugyanakkor az egészséges életmódra vágyók számára is hasznosolvasmány.

Szeretek és szoktam is főzni, hiszen csak úgy tudok megfelelő gyakorlati tanácsokkal szolgálni. Szeretek kísérletezni, új ízeket kipróbálni, kedvencem a mediterrán és az ázsiai konyha. Szabadidőmben rendszeresen sportolok, főleg teniszezek és futok.

Szeretettel várom a Suri Medical Orvosi Központban!

Koszta Ágnes

Szakterületek

Galéria

Suri Medical black

Foglaljon időpontot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

CÍM

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

BEJELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.