fbpx
Suri Medical black

Hialuronsavas töltőanyagokkal való kezelések

A Suri Medicalban a páciensek esztétikai konzultáció során pontos tájékoztatást kapnak a problémásnak ítélt területek kezelési lehetőségeiről. Fontos, hogy a döntést közösen hozzuk meg, az orvosi iránymutatás alapján. Esztétikai bőrgyógyász szakorvosként kifejezetten fontosnak tartom, hogy a pácienst teljes egészében értékeljük és figyeljünk a bőr minőségére is.

Hialuronsavas töltőanyagokkal a finomabb és mélyebb ráncok, a volumenhiány, vagyis a megereszkedett területek egyénre szabottan kezelhetőek. Különböző sűrűségű, keresztkötésű fillerek állnak a rendelkezésre, melyeket a kezelt terület és indikáció alapján választunk ki majd helyezünk be a megfelelő rétegekbe.

Leggyakrabban kezelt területek:

Gyakran feltett kérdések
Van még kérdésed?

Igen. Az általunk alkalmazott töltőanyagok prémium minőségű termékek, melyek természetes, a testünkben is megtalálható hialuronsavból épülnek fel.

Az alkalmazott anyagtól és a beadás helyétől függ. Egy ajaktöltés egy puhább anyaggal kb. 6 hónapig, egy keményebb anyag más területen 12-18 hónapig is képes megtartani az elért eredményt.

A kezelés előtt 25-30 perccel érzéstelenítő krémet viszünk fel az arcra. A beadás kanüllel vagy tűvel történik, gyakran a két technika kombinációjával. Előfordulhat apró bevérzés, minimális ödéma, de komolyabb vérzés, duzzanat és beadást követő éles fájdalom nem alakulhat ki.
A beavatkozás ideje beadott anyag mennyiségtől függően kb 30-40 perc.

A hialuronsav vizet köt meg, emiatt ödéma előfordulhat a kezelt területen, de ez 1-2 napon belül elmúlik, illetve ha bevérzés alakult ki az is néhány nap alatt felszívódik.
Néhol a hialuronsav kisebb puklik formájában még tapintható maradhat, mely a bevérzéshez hasonlóan rövid időn belül eloszlik.

A hialuronsav a beadást követően még formázható, emiatt az első 1-2 éjszaka vigyázni kell, nehogy a párnával éjszaka elnyomjuk az anyagot, leginkább hanyatt fekve aludjunk ha lehetséges. Ugyanezen okokból arcmasszázs és kozmetikai szolgáltatás igénybevétele sem javasolt legalább 1 hétig.

Előtte - utána

Suri Medical black

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

CÍM

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

BEJELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.