fbpx
Suri Medical black

B.TOX Ránctalanító kezelések

A Suri Medicalban minden esztétikai kezelést konzultáció előzi meg, mely során pontos tájékoztatást adunk a problémásnak ítélt területek kezelési lehetőségeiről. Ezt mindig fontos kihangsúlyozni, hiszen igazán jó eredményt csak megfelelő tervezéssel lehet elérni.
B.tox kezeléssel az arcon a 30-as életévekben megjelenő dinamikus ráncok kialakulását tudjuk megelőzni illetve a már kialakult ráncokat mérsékelni.
Sokak számára ijesztően cseng a toxin név, de a valóságban veszélytelen anyag ebben a mennyiségben. A kezelés során felhasznált mennyiség több ezerszeresét alkalmazzuk a neurológiában és ez sem közelíti meg a veszélyes dózist.

A B.tox beadása a többi esztétikai kezeléshez hasonlóan egyénre szabottan történik. Finom, megfelelő helyre elhelyezett anyaggal természetes hatást tudunk elérni, így nem fordul elő a nem kívánt megfagyott arc esete.

 

Leggyakrabban kezelt területek:

 

Szintén kezelhető botox-szal:

Gyakran feltett kérdések
Van még kérdésed?

Igen. A fent leírtak szerint a megfelelő dózisban alkalmazva.

Nagyban függ a páciens szokásaitól, egy sportolónál rövidebb idővel kell számolni. Átlagosan 6-9 hónapig tart.

Az arc kezelése esetén nincsen szükség érzéstelenítő krémre. A szúráspontoknál enyhe csípő érzést lehet érezni. Hónalj b.tox esetén a több szúráspont miatt viszont hasonlóan a hialuronsavas kezelésekhez az anyag beadása előtt krémmel érzéstelenítjük a területet.
A beavatkozás ideje kb. 10-15 perc.

A b.tox hatása 2 hét alatt éri el végleges formáját, apró bevérzések előfordulhatnak, melyek néhány nap alatt teljesen elmúlnak, másnaptól a terület sminkelhető.

Nagyon fontos tudni, hogy a b.tox hőlabilis anyag, vagyis szauna, erős testmozgás kerülendő a kezelést követő 3-4 napban. 5 órán belül nem javasolt lefeküdni aludni, nehogy a beadott anyag máshová vándoroljon. Emiatt arcmasszázs és kozmetikai szolgáltatás igénybevétele sem javasolt legalább 1 hétig.

A Nordlys™ IPL kezelést követően átmeneti tünetek jelentkezhetnek, mint például duzzanat, enyhe bőrpír, napégéshez hasonló pirosság és sötétebb foltok a kezelt területen. Azonban ezek a tünetek általában néhány napon belül elmúlnak.

A kezelést követően kiemelt fontosságú a megfelelő fényvédelem. Legalább SPF 50 faktorszámú fényvédőt ajánlott használni a kezelt bőrfelületen.
Az aktív sportolást az első 2 napban érdemes elkerülni, illetve a kezelés utáni időszakban kerülendők a szaunák, gőzfürdők, mivel ezek hatására könnyebben pattanhatnak el a hajszálerek.
Savas bőrápoló termékek, bőrradírok és alkoholtartalmú készítmények használatát legalább 2 hétig érdemes elkerülni.

A bőr hidratálása és vízpótlása kiemelten fontos, ehhez különböző bőrápolási termékeket lehet alkalmazni.

Szoláriumozás és napozás tilos a kezelések ideje alatt, mivel az UV-sugárzás nagyban befolyásolhatja a rosacea állapotát.
Az életmód is fontos szerepet játszhat a betegség kezelésében, ezért érdemes figyelmet fordítani az egészséges életmódra, beleértve a dohányzás és túlzott alkoholfogyasztás kerülését, a stressz csökkentését, valamint a rendszeres testmozgást.

A kezelés nem végezhető várandósság, szoptatás, aktív bőrbetegség, lázas vagy kóros állapot, napallergia vagy fényérzékenyítő gyógyszerek szedése során.
Emellett a kezelt terület nem lehet tetovált, kivéve az ajakkontúrt.
Fontos megjegyezni, hogy a kezelés előtt 1 hónappal semmilyen lézeres bőrkezelésen ne vegyen már részt és 2 héttel az eljárás előtt ne alkalmazzunk mechanikus vagy kémiai hámlasztást a bőrön.

Galéria

Suri Medical black

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

CÍM

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

BEJELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.