fbpx
Suri Medical black

Dr. Fazekas László

DR. FAZEKAS LÁSZLÓ

BŐRGYÓGYÁSZ-KOZMETOLÓGUS ÉS GYERMEKBŐRGYÓGYÁSZ SZAKORVOS

Orvosi tanulmányaimat Szegeden végeztem, majd a Heim Pál Gyermekkórházban helyezkedtem el bőrgyógyász rezidensként. A bőrgyógyászati szakképzés nagy részét a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján töltöttem, ahol általános, immunológiai és onkológiai profilú osztályokon dolgoztam. Az intézményben később lehetőségem volt a felnőtt bőrgyógyászati kórképekkel kapcsolatos ismereteimet tovább bővíteni az általános járóbeteg ellátás mellett onkológiai, allergológiai és STD szakrendelések keretei között.

Továbbá a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ, az Országos Onkológiai Intézet szakrendelésein gyűjtöttem tapasztalatokat, illetve megismertem a Szent Imre és Szent István Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályainak működését is. A bőrgyógyászatban a gyermekek és a felnőttek gyógyítását egyformán fontosnak tartom. Szívesen végzek kisebb beavatkozásokat is pl. anyajegyek sebészi kimetszése, biopsziák, elektrokauteres vagy cryosebészeti beavatkozások.

Véleményem szerint a páciensek ellátását a szaktudáson túl a maximális odafigyelés, empátia teszi teljessé, így biztosítva egy bizalmi alapon működő orvos-beteg kapcsolatot, amely a bőrgyógyászati ellátásban kiemelt jelentőséggel bír.

Dr. Fazekas László

Szakterületek

Galéria

Suri Medical black

Foglaljon időpontot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

CÍM

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

BEJELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.