fbpx
Suri Medical black

Dr. Fazekas László

DR. FAZEKAS LÁSZLÓ

BŐRGYÓGYÁSZ-KOZMETOLÓGUS ÉS GYERMEKBŐRGYÓGYÁSZ SZAKORVOS

Orvosi tanulmányaimat Szegeden végeztem, majd a Heim Pál Gyermekkórházban helyezkedtem el bőrgyógyász rezidensként. A bőrgyógyászati szakképzés nagy részét a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján töltöttem, ahol általános, immunológiai és onkológiai profilú osztályokon dolgoztam. Az intézményben később lehetőségem volt a felnőtt bőrgyógyászati kórképekkel kapcsolatos ismereteimet tovább bővíteni az általános járóbeteg ellátás mellett onkológiai, allergológiai és STD szakrendelések keretei között.

Továbbá a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ, az Országos Onkológiai Intézet szakrendelésein gyűjtöttem tapasztalatokat, illetve megismertem a Szent Imre és Szent István Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályainak működését is. A bőrgyógyászatban a gyermekek és a felnőttek gyógyítását egyformán fontosnak tartom. Szívesen végzek kisebb beavatkozásokat is pl. anyajegyek sebészi kimetszése, biopsziák, elektrokauteres vagy cryosebészeti beavatkozások.

Véleményem szerint a páciensek ellátását a szaktudáson túl a maximális odafigyelés, empátia teszi teljessé, így biztosítva egy bizalmi alapon működő orvos-beteg kapcsolatot, amely a bőrgyógyászati ellátásban kiemelt jelentőséggel bír.

Dr. Fazekas László

Suri Medical black

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

CÍM

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

BEJELENTKEZÉS

+36 30 1630 000
+36 24 260 260
+36 1 886 6900
bejelentkezes@surimedical.hu

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.

Kedves Pácienseink!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy rendelőnkben néhány tételt érintő áremelés lesz február 1-től.

A mindennapjainkban érezhető általános infláció, a fogyóeszköz- és a rezsiköltségek emelkedése mellett szeretnénk lépést tartani a folyamatosan emelkedő bérigényekkel, hogy ezzel megtarthassuk jól képzett és megbízható munkatársainkat és továbbra is minőségi kiszolgálásban tudjuk Önöket részesíteni!

Köszönjük megértésüket!

Tisztelettel,

Suri Fogtündér és Medical Orvosi Központ