fbpx
Suri Medical black

Anyajegy eltávolítás

Engedjük el, aminek eljött az ideje!

Az időben elvégzett megfelelő lépések megtétele kiemelten fontos számunkra, különösen bőrünk egészsége szempontjából. Szakorvosi rendeléseink lehetőséget nyújtanak a részletes tájékoztatásra az anyajegyeink állapotáról és a szükséges kezelési lehetőségekről. 

Egy időben több anyajegy is eltávolítható, de ez függ az anyajegyek helyétől és nagyságától. 

Egy időben több anyajegy is eltávolítható, de ez függ az anyajegyek helyétől és nagyságától. 

Jó vagy rossz? Hogyan tovább?

Ahogy az idő előre halad, új anyajegyek jelentkezhetnek testünkön. Ebben az esetben különösen fontos, hogy meghatározzuk, hogy jóindulatú vagy rosszindulatú jellegűek-e ezek a képletek. 

A szabad szemmel történő megkülönböztetésük sokszor nem lehetséges, így bőrgyógyászunk segít ezek eldöntésében. 

Jóindulatú növedékek elektrokauteres eltávolítása

A jóindulatú növedékek, például fibroma vagy seborrhoeas keratosis, gyakran esztétikai megjelenés miatt szorulnak kezelésre. Bőrgyógyászunk segítségével kiválaszthatjuk a legmegfelelőbb eltávolítási módot, beleértve az elektrokautert vagy a lézert. 

Az elektrokauter hasonlóan a lézeres eljáráshoz alkalmazható pigmentmentes növedékek, szemölcsök és éranyajegyek eltávolításánál. 

Az elektrokauter egy speciális elektromos sebészi eszköz, amely egy tollhoz hasonlít. Ennek segítségével a megcélzott szövet irányított módon és különböző mértékben roncsolódik vagy „elpárolog” a beállított teljesítménytől függően. 

A kezelést követően hámosító kenőcs alkalmazása javasolt, de nagyon apró beavatkozások esetén ez is elhanyagolható. A gyógyulás gyors és az esztétikai eredmény nagyon jó lehet. Az optimális eredmény elérése érdekében fontos a kezelt terület fényvédelme a kezelés utáni hónapokban.

Suri Medical black

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

CÍM

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

BEJELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.