fbpx
Suri Medical black

Acne kezelés

Szeretnél megoldást találni a jelenlegi acnés bőrproblémáidra?

Az acnés bőr gyakran érzékeny és fájdalmas lehet, így elengedhetetlen a megfelelő ápolás, kezelés és karbantartás megtervezése. 

Az acné különböző életszakaszokban megjelenhet: 

– Tinédzserként a hormonrendszer ingadozása miatt, amikoris egy tinédzser a felnőtté válás előtti kihívásokkal teli időszakában, az önbizalomhiánnyal küzdve egyébként is sérülékeny pillanatait éli, amikor tökéletesen szép szeretne mindenki lenni. Pont ebben az időszakban jelennek meg a gennyes csomók, piros foltok, gyakran a legláthatóbb helyeken, mikor kialakul saját magunkról alkotott felnőtt kori képünk.

– Ezen kívül később felnőttként, különösen hormonális változások hatására az acne visszatérhet ismételten kihívást jelentve. 

Rendelőnkben minden esetben a páciens egyedi tulajdonságait, a tünetek elhelyezkedését, valamint egyéb gyakorlati és lelki tényezőket figyelembe véve személyre szabott kombinált kezeléseket ajánlunk. 

Kombináljuk a helyi kezeléseket különböző energiaterápiás technikákkal és szükség esetén belsőleges kezeléseket is javaslunk. 

Minden kezelést közösen a páciensünkkel megvitatunk és együtt alakítjuk ki a legmegfelelőbb utat, hogy minél rövidebb idő alatt elérhessük a pattanásmentes, gyönyörű bőrt. 

Suri Medical black

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

CÍM

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

BEJELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.