fbpx

Orvosaink

Orvosaink / Szakembereink

Dr. Komoróczy Balázs

szülészet-nőgyógyászat

Orvosi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán végeztem ’cum laude’ minősítéssel. Diplomám megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Szülészeti‑Nőgyógyászati Klinikáján dolgozok. Jelenleg a Klinikai munka mellett, munkaidőm felét kutatással, tudományos munkavégzéssel töltöm.

Apai részről már-már hagyományként nevel családunk orvosokat, ugyanis apai nagyapám és gyermekei közül öt, unokái közül – velem együtt – három végzett orvosként. Akármelyikükre is gondolok, úgy hiszem az orvostudomány iránti alázat és a páciensek iránti elkötelezettség jellemzi munkájukat. Visszajelzések alapján ebből én is örököltem. A betegellátás és az egészségügy iránti korai érdeklődésemből kifolyólag, orvosi tanulmányaim előtt és alatt a sürgősségi szegmensben dolgoztam mentő- és sürgősségi ápolóként. Az ott nyert manuális, szakmai és kommunikációs tapasztalat lehetővé tette, hogy az egyetemen szerzett tudás jó táptalajba gyökerezzen és a szülészeti-nőgyógyászati gyakorlatban is hasznosítható gyümölcsöket teremjen.

Kiemelt területként kezelem a várandósok gondozását. A terhesség kilenc hónapja egy éppen megalapuló vagy bővülő család számára kivételes és visszaadhatatlan időszak, ezért munkám során mindig odafigyelek, hogy pácienseim a lehető legjobb, naprakész ellátásban részesüljenek. Természetesen, emellett a nőgyógyászati kórképek korrekt diagnosztikája, konzervatív és operatív ellátása is alapvető számomra.

Amikor épp nem orvos, akkor egy szerető feleség férje, és két fantasztikus gyermek édesapja vagyok.

https://www.drkomoroczybalazs.com/

Dr. Komoróczy Balázs

Dr. Hamar Balázs

szülészet-nőgyógyászat

Dr. Dér János

Urológus szakorvos

Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Pályámat a Szent János Kórház Urológia Osztályán kezdtem, majd 2014. óta az ország egyik legelismertebb urológiai osztályán, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban dolgozom. Urológia szakvizsgát 2018-ban szereztem. Tagja vagyok az Európai Urológiai Társaságnak (EAU) és a Magyar Urológiai Társaságnak (MUT). Több budapesti magánrendelőben jelenleg is dolgozom.

Mikor hallgató koromban megismerkedtem az urológiával, magával ragadott a szakma sokszínűsége, hiszen a páciens panaszai mögött megbúvó kóroki tényezőket az egyik legszélesebb eszköztárral tudjuk megszűntetni. Egyszerre találkozhatunk a klasszikus nyílt műtétek mellett a laparoscopos (és robot asszisztált), a mikrosebészeti- és egészen más szemléletmódú felső és alsó húgyutak endoscopos műtéteinek sokaságával, melyek mellett a testen kívüli lökéshullám terápia (ESWL) is említést érdemel.

Azok közé a szerencsés emberek közé tartozom, akik munkájuk során a legkülönfélébb kórképekkel találkozhat, azonban ezek mellett mégis a veseköves betegek felé irányul a figyelmem.

Fontosnak tartom a teljeskörű betegtájékoztatást és azt, hogy pácienseimet a legfrissebb szakmai ajánlások szerint lássam el. Célom, olyan bizalmi kör kialakítása pácienseimmel, ahol őszintén megnyílhatnak, ezáltal személyre szabott kezelést tudjak nyújtani számukra.

Szakterületem
– vesekő sebészet
– vesekő megelőzés
– húgyhólyagtumor és prosztata húgycsövön keresztüli eltávolítása
– laparoscopos műtétek

Szabadidőmet legszívesebben a családommal töltöm, Dunaharasztiban élek a feleségemmel és két kislányommal.

Dr. Dér János

Koszta Ágnes

Dietetikus

Diplomámat 2011-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Ezt követően a Sportkórházban helyezkedtem el. Itt az elmélet mellett alaposabb gyakorlati tudásra tehettem szert a számomra egyik legkedvesebb területen, a sporttáplálkozás témakörében. Több olimpiai ciklusban is részt vehettem az élsportolók felkészítésében és kivizsgálásában.

2018-tól egyéni vállalkozóként, magánpraxisban folytatom a dietetikai munkát.

A sporttáplálkozás terén szerzett gyakorlati tudásomnak köszönhetően óraadó tanár vagyok a Semmelweis Egyetem Dietetikus Bsc. képzésében a sporttáplálkozás témájában, valamint a Táplálkozástudomány Msc. képzésben ugyanezen témában. Több válogatottal és egyesülettel dolgozom együtt jelenleg is a sportolók egészségéért és teljesítményük javításért.

Kiemelt szakterületeim a sporttáplálkozás mellett a testsúlycsökkentés és a szénhidrát-anyagcserezavarok (diabetes, gestatios diabetes, inzulin-rezisztencia) étrendi kezelése, valamint az ételallergiák, -intoleranciák diétája.

Társszerzője vagyok egy szakácskönyvnek, címe: 160 grammos szénhidrátdiéta – Az életmódkönyv, mely elsősorban az inzulin-rezisztenciával, diabetessel élők számára nyújt tanácsokat, ötleteket és recepteket, ugyanakkor az egészséges életmódra vágyók számára is hasznosolvasmány.

Szeretek és szoktam is főzni, hiszen csak úgy tudok megfelelő gyakorlati tanácsokkal szolgálni. Szeretek kísérletezni, új ízeket kipróbálni, kedvencem a mediterrán és az ázsiai konyha. Szabadidőmben rendszeresen sportolok, főleg teniszezek és futok.

Szeretettel várom a Suri Medical Orvosi Központban!

Koszta Ágnes

Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus és gyermekbőrgyógyász szakorvos

Orvosi tanulmányaimat Szegeden végeztem, majd a Heim Pál Gyermekkórházban helyezkedtem el bőrgyógyász rezidensként. A bőrgyógyászati szakképzés nagy részét a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján töltöttem, ahol általános, immunológiai és onkológiai profilú osztályokon dolgoztam. Az intézményben később lehetőségem volt a felnőtt bőrgyógyászati kórképekkel kapcsolatos ismereteimet tovább bővíteni az általános járóbeteg ellátás mellett onkológiai, allergológiai és STD szakrendelések keretei között.

Továbbá a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ, az Országos Onkológiai Intézet szakrendelésein gyűjtöttem tapasztalatokat, illetve megismertem a Szent Imre és Szent István Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályainak működését is. A bőrgyógyászatban a gyermekek és a felnőttek gyógyítását egyformán fontosnak tartom. Szívesen végzek kisebb beavatkozásokat is pl. anyajegyek sebészi kimetszése, biopsziák, elektrokauteres vagy cryosebészeti beavatkozások.

Véleményem szerint a páciensek ellátását a szaktudáson túl a maximális odafigyelés, empátia teszi teljessé, így biztosítva egy bizalmi alapon működő orvos-beteg kapcsolatot, amely a bőrgyógyászati ellátásban kiemelt jelentőséggel bír.

Dr. Fazekas László

Skreka Zsuzsanna

Laboratóriumi Asszisztens

Gyüre Gréta

 szülésznő, asszisztens

Tarcsai-Solti Enikő

 szülésznő, asszisztens