fbpx
Suri Medical black

Dr. Komoróczy Balázs

KOMORÓCZY BALÁZS

SZÜLÉSZET-NŐGYÓGYÁSZAT
Suri Medical Orvosszakmai Vezető

Orvosi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán végeztem ’cum laude’ minősítéssel. Diplomám megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Szülészeti Nőgyógyászati Klinikáján dolgozok. Jelenleg a Klinikai munka mellett, munkaidőm felét kutatással, tudományos munkavégzéssel töltöm.

Apai részről már-már hagyományként nevel családunk orvosokat, ugyanis apai nagyapám és gyermekei közül öt, unokái közül – velem együtt – három végzett orvosként. Akármelyikükre is gondolok, úgy hiszem az orvostudomány iránti alázat és a páciensek iránti elkötelezettség jellemzi munkájukat. Visszajelzések alapján ebből én is örököltem. A betegellátás és az egészségügy iránti korai érdeklődésemből kifolyólag, orvosi tanulmányaim előtt és alatt a sürgősségi szegmensben dolgoztam mentő- és sürgősségi ápolóként. Az ott nyert manuális, szakmai és kommunikációs tapasztalat lehetővé tette, hogy az egyetemen szerzett tudás jó táptalajba gyökerezzen és a szülészeti-nőgyógyászati gyakorlatban is hasznosítható gyümölcsöket teremjen.

Kiemelt területként kezelem a várandósok gondozását. A terhesség kilenc hónapja egy éppen megalapuló vagy bővülő család számára kivételes és visszaadhatatlan időszak, ezért munkám során mindig odafigyelek, hogy pácienseim a lehető legjobb, naprakész ellátásban részesüljenek. Természetesen, emellett a nőgyógyászati kórképek korrekt diagnosztikája, konzervatív és operatív ellátása is alapvető számomra.

Amikor épp nem orvos, akkor egy szerető feleség férje, és két fantasztikus gyermek édesapja vagyok.

https://www.drkomoroczybalazs.com/

Dr. Komoróczy Balázs

Szakterületek

Galéria

Suri Medical black

Foglaljon időpontot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

CÍM

2330 Dunaharaszti, Baktay Ervin tér 3.a
Recepció a Suri-ház emeletén található

BEJELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 8:00 -20:00-ig.